Overslaan en naar de inhoud gaan

FASO ondersteunt en inspireert symfonie- en strijkorkesten!

Ensuite - Symfonieorkest van het ESMG Quadrivium

Regio:
Noord-Brabant
Vestigingsplaats:
Eindhoven

Als enige studenten symfonieorkest in de regio van Eindhoven, brengt Ensuite muzikanten van alle niveaus samen om klassieke muziek van hoge kwaliteit te maken. De laatste jaren heeft het orkest veel verschillende projecten in verschillende thema’s uitgevoerd; van Schuberts 8e symfonie tot een concert met de beste filmmuziek, hoogtepunten uit de romantische muziek tot Bernstein, en een waar muziektheater in samenwerking met studententoneelvereniging Doppio.

Niet alleen is Ensuite een snel groeiend orkest, het is ook een warme en leuke groep mensen die het leuk vinden om tijd met elkaar door te brengen. Dit gebeurt zowel tijdens de repetities als daarbuiten. Ook de dirigent, Bart Partouns, is geregeld in de bar te vinden na een repetitie. Iedereen is welkom om een keer een repetitie bij te wonen, maar het orkest is het meest dringend op zoek naar fagottisten, hoornisten en contrabassisten. Als je interesse hebt, schroom dan vooral niet om een keer langs te komen!

Symfonieorkest Ensuite repeteert op woensdagen van 19:30 tot ongeveer 22:15 in het gebouw Luna op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

Contact informatie
Orkest gegevens
Orkest categorie:
Studentenorkest
Opgericht:
1987
Orkest bezetting:
Symfonieorkest
Niveau:
Gevorderde amateurs
Repetitiedag:
woensdag
Repetitie dagdeel:
avond
Repetities opmerkingen:
19.30-22.30 uur op de TU/e Campus