Overslaan en naar de inhoud gaan

FASO ondersteunt en inspireert symfonie- en strijkorkesten!

Mozartorkest zoekt strijkers

Afbeelding
Inhoud

Philharmonisch Orkest Mozart is het oudste symfonieorkest van Amsterdam. Het orkest viert in november 2023 het 145-jarig bestaan.

 

Het Mozartorkest nodigt strijkers uit om donderdag 21 september de open repetitie van het orkest bij te wonen. Violisten, altisten, celli en bassisten zijn welkom om met hun instrument die avond kennis te maken met de orkestleden en het repertoire. De open repetitie is van 19.30-22.00 in Amsterdam- Buitenveldert.

 

Al sinds de oprichting van het orkest zijn, naast samen muziek maken, vriendschap en gezelligheid belangrijke doelstellingen van het orkest. We zijn een enthousiaste groep mensen en er wordt onder de vooruitstrevende leiding van dirigent Ivo Meinen wekelijks op donderdagavond gerepeteerd, waar ook voldoende aandacht voor humor en gezelligheid is.

 

Het orkest viert in november zijn 145-jarig bestaan met twee concerten. Om meer strijkers bij het orkest te betrekken organiseert het orkest op donderdag 21 september vanaf 19.30 een open repetitie. We zullen dan de Serenade van Weiner repeteren, een van de stukken voor onze jubileumconcerten. Iedereen kan vrijblijvend drie repetities meespelen. Als je wil blijven hoef je geen auditie te doen.

 

Speel je een strijkinstrument geef je dan op voor de open repetitie via info@mozartorkest.nl.

Informatie over het orkest vind je op www.mozartorkest.nl